NL | FR

Sociale verkiezingen 2024

 


ga naar de KALENDER

 

Sociaal overleg

Sociaal overleg zien ondernemingen vaak als een verplichting die wordt opgelegd. Maar sociaal overleg creëert ook kansen voor uw medewerkers en voor uw bedrijf.

Hoe kan sociaal overleg nu het verschil maken? We nodigen u graag uit om onze video te bekijken om hierover meer te weten te komen.

 

 
Hoe kan sociaal overleg nu het verschil maken? We nodigen u graag uit om onze video te bekijken om hierover meer te weten komen

 

Sociale verkiezingen 2024

De laatste sociale verkiezingen vonden plaats in de periode van 16 tot en met 29 november 2020.

Voor de sociale verkiezingen van 2020 werden er in 7.136 ondernemingen een procedure opgestart voor de oprichting van een comité voor preventie en bescherming op het werk en in 3.970 ondernemingen voor de ondernemingsraad.

Wij hebben een groot aantal ondernemingen bijgestaan voor al hun vragen bij de verschillende stappen van de verkiezingsprocedure, en in geval van betwistingen hun belangen behartigd voor de arbeidsrechtbank.

Wij blijven ook in de periode tot de volgende sociale verkiezingen onze klanten verder bijstaan voor al hun vragen over de dagelijkse werking van de overlegorganen, rechten en plichten van de personeelsafgevaardigden, bevoegdheden, sociaal overleg, tijdsgebruik, ontslagbescherming, enz.

Aarzel niet ons te contacteren indien u vragen heeft: socialelections@claeysengels.be.