NL | FR

Vragen over sociale verkiezingen? Onze nieuwe chatbot antwoordt snel en efficiƫnt.

2019-06-14

 

Vandaag lanceert Claeys & Engels een chatbot om uw vragen over de komende sociale verkiezingen te beantwoorden. U vindt onze chatbot op www.socialelections.be.
 
Heeft u vragen naar aanleiding van de volgende sociale verkiezingen waarvan de procedure in december 2019 van start gaat? Met onze chatbot vindt u op makkelijke en snelle wijze de basisinformatie die u nodig heeft. 
 
U kan één van de thema’s selecteren waarover u een vraag heeft. De chatbot geeft dan in gespreksvorm de informatie mee die u nodig heeft. U kan ook zelf een vraag stellen. Op basis van natural language processing gaat de chatbot deze vraag begrijpen en een gepast antwoord formuleren. Zelfs wanneer de chatbot het antwoord op uw vraag niet kent, krijgt u een overzicht van de verschillende thema's zodat u alsnog een antwoord kan vinden op uw vraag. 
 
Deze chatbot past in de innovatiestrategie van ons kantoor om onze cliënten snelle en duidelijke informatie te bezorgen.  De technologie werd ontwikkeld door lawren.io, een Belgische legaltech startup die zich specialiseert in de ontwikkeling van juridische chatbots. Binnenkort lanceren we ook onze chatbot voor al uw ontslagvragen op www.opzegging.be
 
Vanaf vandaag kan u met uw vragen over de sociale verkiezingen van 2020 terecht bij onze chatbot op www.socialelections.be. Uiteraard kan u ook via de chatbot contact opnemen als u verder persoonlijk advies nodig heeft van één van de specialisten van ons sociale verkiezingenteam. Laat ons gerust weten wat u ervan vindt!