NL | FR

Sociale verkiezingen 2020 - Mis geen enkele procedurestap via uw elektronische agenda

2019-11-13

 

Om u te begeleiden bij de voorbereiding van de lange verkiezingsprocedure en om te vermijden dat u bepaalde stappen over het hoofd ziet, ontwikkelden wij voor onze cliënten een aantal gratis tools.
 
Zo kan u de verkiezingskalender die overeenkomt met de mogelijke verkiezingsdatum online raadplegen en in PDF omzetten/printen. We merken nu al dat het gros van de bedrijven kiest voor een verkiezingsdatum op 11 of 14 mei 2020.
 
U kan alle stappen van de verkiezingskalender dus downloaden om een handig overzicht bij de hand te hebben. U kan hierbij zelf kiezen of u voor elke stap ook op voorhand per e-mail een herinnering wenst te ontvangen van de volgende stap die moet ondernomen worden. Bij elke stap zal u dan een e-mail ontvangen met een korte uitleg zodat u zich telkens tijdig kan voorbereiden. 
 
We hopen dat deze tools u de nodige hulp kunnen bieden en nodigen u alvast uit een kijkje te nemen via deze link
 
U kan ook nog steeds de VerkiezingsWijzer 2020 gratis downloaden op onze website: praktische handleiding.
 
Actiepunt
 
Raadpleeg/download uw verkiezingskalender vandaag nog via onze website www.socialelections.be en laat uw e-mail adres na om tijdig herinnerd te worden aan de verschillende procedurestappen.
 
Heeft u nog bijkomende vragen in verband met de sociale verkiezingen in het algemeen?
 
Contacteer ons via socialelections@claeysengels.be of stel uw vraag aan onze interactieve chatbot Thierry via deze link. Uiteraard staan wij ook met ons sociale verkiezingsteam steeds voor u paraat!