NL | FR

Hoe bepaal je de technische bedrijfseenheid? En hoe tel je of je aan de drempel van 50 of 100 zit? Wat met het aantal mandaten? Claeys & Engels geeft toelichting in de VerkiezingsWijzer 2020

2019-09-23

De volgende sociale verkiezingen vinden plaats tussen 11 en 24 mei 2020. Of u nu als werkgever de eerste keer verkiezingen organiseert dan wel dit een gewoonte is in uw onderneming: de verkiezingen vergen telkens een grondige voorbereiding.

Claeys & Engels brengt in samenwerking met HR Magazine de VerkiezingsWijzer 2020 uit die een gedetailleerd overzicht geeft van alle te nemen stappen. De abonnees van HR Magazine hebben dit samen met het septembernummer ontvangen.

Wij delen deze brochure graag met onze cliënten. U kan dan ook de VerkiezingsWijzer 2020 gratis downloaden op onze website via deze link

Op onze website www.socialelections.be kan u bovendien ook de procedurekalender voor uw onderneming bepalen en downloaden. Met uw vragen kan u op deze website tevens terecht bij onze chatbot “Thierry”. Uiteraard staan wij ook met ons socialeverkiezingsteam steeds voor u paraat.

Wij wensen u veel leesplezier!

Actiepunt

Download uw exemplaar van de VerkiezingsWijzer 2020 vandaag op onze website.